Forum

Notifications
Clear all

[Sticky] Sähköjen jakaminen lisälaitteille ja sähköt yleensä


Koheltaja
Posts: 4567
Topic starter
(@koheltaja)
Famed Member
Joined: 17 years ago

Aika usein tulee kysymyksiä mistä ja miten saa useampia laitteita kytkettyä kun lisälaitteille on vain yksi johto. Tähän topicciin voi kerätä infoa näistä asioista, tällä hetkellä kaikki tieto on levällään monessa eri paikassa ja toisinaan on hankala löytää jotain juttua. Sana on vapaa ja aiheeseen liittyviä linkkejä sekä vinkkejä voi laittaa avauksen jatkoksi.

Toiselta foorumilta tuli bongattua muutama lisäpurkki joilla lisäkamppeiden kytkemiset on helppoja ja turvallisia. Ekan linkin purkki vaikuttaa pätevältä mutta jos se laitetaan "sukellusveneeseen" niin purkki ei ole vesitiivis ja vaatii vesitiivin koteloinnin, tokan linkin purkin vedenpitävyydestä ei ole tietoa.

Fuzeblocks, kytketään akkuun ja vaatii herätejohdon. Virran ulostuloja on 6kpl ja kaikki sulakkeen takana, sulakkeiden paikkaa vaihtamalla saa joko suoran virran tai virtalukon kautta.
http://www.fuzeblocks.com/index.php?pid=10

CLS connect, kytketään suoraan akkuun, ei vaadi herätejohtoa. Kytkee viiveellä lisälaitteet päälle kun peli on käynnistetty, erottaa lisälaitteet kokonaan erilleen ajokin omasta sähköjärjestelmästä.
http://www.emc24.fi/product_info.php?pr ... anguage=en

Share: