Forum

Notifications
Clear all

Trapper 500 UTV ongelmia

NikoM
(@nikom)
New Member

Moi! Tuli tossa ostettua käytettynä 2015 vuosimallin utv. Nyt muutaman päivän tutkiskelun jälkeen on alkanut vikoja ilmenemään: tyhjäkäntiä ei voi säätää alle n.2000rpm tai moottori sammuu, en ole varma käykö kone laihalla vai missä on vika mutta miten seokset säätyvät? (sähköä näyttää menevän kaasuvaijerin kanssa samaan kohtaan.)

Jäähdytyksessä joitakin ongelmia n.5-10 minuutin siinä 2000 rpm paikkeilla pihassa käydessään syyläri alkaa höyryämään ja pakoputki hohkaa punaisena, mahdollisesti vesipumppu, onko keinoja sen testaamiseen.

Liikkeelle lähtiessä kaasua saa painaa reilusti yli puoleenväliin melkein 3/4 osaa pohjaan ennekuin lähtee liikkeelle, mahdollisesti hihna mutta mistä tietää sen olevan loppu?

Sitten pienempiä ongelmia: pakin valo palaa kojetaulussa kokoajan ja välillä ajaessa H vaihteen valo sammuu tai alkaa välkkymään. Onko siihen jotain tyypillistä ongelmaa?

Ja edellinen omistaja laittanut kytkimen mikä sammuttaa nopeusmittarin ja mönkijä kulkee sen jälkeen 50 km/h(40km/h malli) onko siinä vielä joku muu rajoitin vai eikö vaan kulje kovempaa?

Sitten vielä: Mistä näihin saa varaosia muualta kun maahantuojalta, tuntuu niillä olevan hinnat aika tapissa ja ebaysta sais muutan kuukauden odotella. Saako Suomesta tai Euroopasta jostakin?

Kiitos jo vastauksista etukäteen!

Quote
Topic starter Posted : 31/10/2020 6:21 pm
Share: