Forum

Notifications
Clear all

Satakunnan Kömpijät ry

White
(@white)
New Member


Vuoden pystyssä ollut Satakunnan Kömpijät ry on voittoa tavoittelematon mönkijäharrastusta tukeva yhdistys, joka ylläpitää maasto- ja tieliikennemönkijöille reitistöjä sekä harjoituspaikkoja. Järjestämme yhteistyössä olevien yritysten ja yhdistysten kanssa mm. ajotapahtumia, kilpailuja ja uusien laitteiden koeajotapahtumia.

Yhdistys kuuluu osana vapaaehtoiseen talkootyöhön yhdessä metsähallituksen kanssa. Vapaaehtoinen talkootyö ei velvoita ketään mutta kaikki kerhon jäsenet ovat automaattisesti mukana ja kerholla on oma auktorisoitu ympäristövastaava. Kerho on osana vapaaehtoisen talkootyön (Metsähallitus) verkostoa. Kerholle tulee talkootyökutsuja metsähallituksen nimissä, jos metsähallituksen omat resurssit eivät riitä.

Kerho kuuluu myös VAPEPA järjestöön

Kerholla on myös oma aukrorisoitu VaPePa kouluttaja

Suljettuja ajoalueita yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 400ha ja teknisiä uraosuuksia noin 100km + Reitistöjä lisää tulee jatkuvasti. Ajoalueista Laitilassa noin 250-300ha on Freeride aluetta / Teknistä uraa + paljon kallioita joissa hyvä kikkailla yms. Myös mutakuoppia kangasmaastoo yms tarjolla sekä Vaaljoelta löytyy 35ha Freeride alue jossa joka kaltaista maastoo, myös suota hieman + muita uraosuuksia useita eri mittaisia ja lisää tehdään kokoajan.

Lisäksi rakennamme eri ajotyyleihin sopivia paikkoja. Kerätyillä varoilla hoidamme reitistöä, rakennamme laavuja ym. Kerho voi osallistua harkinnan mukaan myös pienillä avustuksilla kuluihin, jos jäsenet osallistuvat ja edustavat yhdistystä jossakin suuremmassa tapahtumassa tai kilpailussa

Lisäksi ajoalueilla on laavut tai kodat ja Vaaljoelta löytyy myös uusi puucee.

Yhdistyksessä on tällä hetkellä 55 maksavaa jäsentä ja 196 kannattajajäsentä. Kerholla ajoja on joka viikko jossainpäin Satakuntaa / Varsinais-Suomee ja jäseniä on ympäri Länsi-Suomea.
Järjestämme myös Porin seudulla ns Safariajoja yleisillä/suljetuilla tieosuuksilla joiden pituudet vaihtelee 0-200km välillä, mutta kuitenkin että päivän mittaan ne saadaan ajettua.
Tulevaisuuden suunnitelmissa on kerhomatkoja pohjoiseen/Norjaan
Kauden 2020 syksyllä tarkoitus lähteä Saariston rengasreitille viikonlopun reissulle pikkuteitä hyödyntäen, jos porukkaa saadaan matkaan tarpeeksi.
Kerhoetuina saat joka kk tiedoitteen mitä on seuraavassa kuussa tiedossa ja mitä on edellisessä kuussa tapahtunut, jos on ja varmasti on :)
Saat jäsenkortin fyysisen että sähköisen sekä joka vuosi tulee jäsentarra jonka voit liimata vaikka mönkkäriin. Kannattajajäsenille omat tarrat joita voi ostaa kerholla 5€/kpl
Myös huppareita ja pipoja on tarjolla

Kerholla on myös omat facebook ryhmät jäsenosioineen sekä Sisäinen tiedoituskanava What's Up yhteisössä jäsenilleen.

Kerholla on myös ääkkösillä toimivat kotisivut SSL salauksella jossa voit vaikkapa tehdä sitovan jäsenhakemuksen. Jäsenedut ovat varmasti sen verran hyvät että kannattaa jo senkin takia liittyä, sekä lämmin yhteisö eikä merkkiuskollisia jäseniä löydy meiltä :)
https://www.xn--satakunnankmpijt-9nb33a.fi/

Yhdistys myös vuokraa kärryn päällä olevia paljuja (3kpl) sekä kärryn päällä olevaan tynnyrisaunaa

Yhdistys on mukana monessa luottamustehtävässä

Yhteisössämme saat varmasti ajokaverin joka ajoon mitä ikinä sitten ajatkaan.

Nyt mukaan ja liittymään hyvään yhteisöön jossa hyvä ollla ja hyvät edut.. (Jäsenyys vain 20€/kalenterivuosi)

Quote
Topic starter Posted : 18/12/2019 10:17 pm
Share: