Forum

Notifications
Clear all

[Sticky] Ylläpito tiedottaa !

Roosa999
(@roosa999)
Famed Member

Ylläpito tiedottaa,

Viimeaikoina on palstalla ollut varsin vilkasta ja sen verran on tapahtunut, että pitänee kerrata asioita.

Palstan jäsenenä on tunnuksella ”Sutinen” kirjoittava henkilö, joka on saanut reilun kahden viikon eston palstalle, päättyen 24. helmikuuta.
Tämä aiheutui 3 varoituksen saamisesta, joista yksi oli erityisesti huolestuttava, eli henkilökohtaisen perintäreissun selostamisesta palstalla, jota käyttäjä vielä terästi ”9mm Taurus kainalossa” viestillä. Myös uhkaavana on pidettävä samassa asiayhteydessä kerrottu koiran koulutus ja siinä mainitut tavat käyttää koulutettua koiraa.
Myös samalle parkkipaikalle sopimattomuus ei kuulu tälle palstalle.

Mitä käyttäjän mainitsemiin karateiskuihin tulee, on se poimittu yksityisviestistä ja käyttäjä on itsesiitä vastuussa. Yksityisviestistä ei kunnianloukkausasiaa saa, joten ylläpito ei ole vastuussa kyseisestä keskustelusta, eikä näin ollen ota sen kummemmin kantaa asiaan.

Näiden asioiden valossa ylläpito on harkinnut asioita ja päätynyt mainittuihin toimenpiteisiin.
Kun porttikieltoaika on päättynyt, palaa käyttäjälle normaalit jäsenoikeudet.

Uhkaava käytös on jatkossa yksinkertaisesti kielletty ja tulee johtamaan välittömään porttikieltoon palstalle ylläpidon harkinnan mukaiseksi ajaksi. Myös jatkossa tuplanikillä kirjoittaminen yhtä aikaa tai vaikkapa porttikiellon aikana tulee johtamaan välittömään porttikieltoon palstalle. Mikäli tuplanickillä toimiminen jatkuu, tulee porttikielto olemaan vähintään puolen vuoden mittainen.
Terve järki toimii tässäkin ja vahingosta ei aiheudu toimenpiteitä.
Ykstyisviestien osittainenkin julkistaminen on kiellettyä jatkossakin. Porttikielto seuraa yhden varoituksen jälkeen ja sen mitta harkitaan ylläpidon toimesta

Näitä sääntöjä tehdään, ylläpidetään ja noudatetaan, jotta tämä palsta ei menisi ihan tukkoon ja pysyisi jatkossakin luettavana ja kaikkia osapuolia palvelevana paikkana.

Yhteistyöllä eteenpäin toivoo ylläpidon väki !!!!

Ettepäin
Varoitus: Luvalliset ajot saattaa olla maksullisia ja aiheuttaa riippuvuutta !
Skype: Roosa999 ja oikea nimi: Heikki Hautala
https://www.pariuraa.fi/wordpress

Quote
Topic starter Posted : 11/02/2013 8:35 pm
Share: