Forum

Notifications
Clear all

[Sticky] Tervetuloa foorumiin!!!

sammy
(@sammy)
Reputable Member

Tervetuloa kaikille uusille jäsenillemme!

Ite oon kohtuullisen uus täs harrastuksessa, mutta seurannut kehitystä ja meininkiä jo pitemmän aikaa. Innostus on kova saada vähän meininkiä tänne Suomeenkin, porukkaa mukaan, näkyvyyttä ja paikka missä vaihtaa kokemuksia ja tietoa kaikesta mitä tähän harrastukseen liitty!

Älkää peljätkö kertoa itsestänne ja laitteistanne, täällä varmasti ajan kuluessa on porukka joita kokemukset ja kommentit asia kiinnostaa. Olet sitten mönkijän omista, ostamassa, vaihtamassa laitetta tai muuten vaan kiinnostunut, pistä mietteesi tänne! Foorumin tarkoitus on palvella kaikkia uusista tulokkaista vanhoihin konkareihin. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa keskusteluihin ja velvollisuus auttaa toisia kykyjensä mukaan.

Ehkä tulevaisuudessa täällä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin! Foorumissa on myös suljettu osasto Mönkkärit Ry:llä, johon vain sen jäsenillä on oikeus. Osta ja my palstat ovat vain rekisteröityneiden käyttäjien nähtävillä ja käytettävissä.

Sponsorointi tulee olemaan ehkä lähitulevaisuudessa foorumin toiminnan jatkuvuuden edellytys. Tällähetkellä etsin yhteistyökumppaneita ja mahdollisia sponsoreita, että pystyn ja kykenen pitämään foorumin pystyssä! Nettiportaali on suunnitelmissa, myös sen kehittelyyn ja sisältöön voi kaikki vaikuttaa.

Ei muutakun mukavia hetkiä foorumin parissa ja annahan kuulua itsestäsi! Sana on vapaa, tietenkin sääntöjä tulee noudattaa!

T: Sammy

Quote
Topic starter Posted : 12/06/2004 12:21 am
Share: