Forum

Notifications
Clear all

[Sticky] Säännöt!

admin
(@admin)
Active Member

Sammy's atv säännöt

1. Aloita uusi aihe vasta sitten, kun olet tarkistanut,ettei asiasta ole keskusteltu aiemmin. Käytä hakutoimintoa avuksi.

2. Mieti mitä kirjoitat, ja kiinnostaako kommenttisi ketään. Mieti erityisen tarkkaan, kun aiot aloittaa uuden aiheen.Aloittaessasi uuden aiheen muista valita oikea alue.Muista pysyä aiheessa.

3. Kun vastaat viestiin, älä lainaa edeltävää viestiä koska se on täysin turhaa. Muuten sopivat, tarkentavat lainaukset on enemmän kuin paikallaan. Pitkää viestiä lainatessa, lainaa viestistä vain olennainen osa.

4. Pyri noudattamaan kielioppisääntöjä. Välimerkit ja isot alkukirjaimet oikeissa paikoissa helpottavat lukemista.Älä täytä viestejä hymiö- tai huutomerkkiriveillä. Capslock päällä kirjoitettu teksti katsotaan huutamiseksi, joten älä huuda jos asia ei sitä edellytä.

5. Rasistisen, seksistisen ja loukkaavan kielen käyttö on kielletty. Muista myös, että Sammy's Atv foorumi on tarkoitettu kaikenikäisille.

6. Yksityisviestien tai niiden osittaisenkin sisällön julkaisu ilman kummankin osapuolen lupaa on kielletty.

7. Yritä olla asiallinen ja auttaa muita parhaasi mukaan, tällöin myös sinua autetaan.

8. Toisen henkilön nimimerkillä kirjoittaminen on kielletty

9. Ylläpidolla on täydet oikeudet muokata, siirtää tai poistaa viestejä.Älä kirjoita suuttuneena tai päihtyneenä.
Asiattomasta käyttäytymisestä ylläpito jakaa varoituksia, 3. varoituksesta seuraa kahden viikon foorumilta sulkeminen.

10. Sammy's Atv on mönkijöihin (ATV, UTV) keskittynyt keskustelufoorumi, joten keskustelut pidetään asialinjalla, pois lukien Off Topick jossa keskustelu vapaampaa. Kelkoista, perämoottoreista ja moottoripyöristä keskustelut muille foorumeille.

11. Omien viestien poistaminen on kielletty, ettei keskustelusta poistu merkittävää aineistoa. Asiattomien viestien poisto sallitaan sekä myyntiosion muokkaus on sallittua ja suotavaa.

12. Laittoman materiaalin julkaisu ja linkittäminen on kielletty. Koskee myös kielletyistä ajoalueista keskustelua ja sijainnin ilmoittamista. Myös mainituilla ajoalueilla kuvatun materiaalin linkitys palstalle on kielletty.

13. Palstalle kirjoitetun materiaalin osittainenkin lainaaminen julkiseen käyttöön ilman ylläpidon lupaa on kielletty.

Sammy´s ATV -foorumi:

http://www.sammysatv.com/

Quote
Topic starter Posted : 28/05/2004 8:14 pm
Share: